Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
pište na objednavky@jewellis.cz
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Novinka od Swarovski pro jaro/léto 2021
27.06.2020
Novinka od Swarovski pro jaro/léto 2021
Objevte kouzlo nových jemně třpytivých pastelových odstínů voskových perel - Iridescent Dreamy Rose a Iridescent Dreamy Blue. číst celé
Léčebné účinky drahých kamenů. Jak si vybrat ten správný?
10.11.2019
Léčebné účinky drahých kamenů. Jak si vybrat ten správný?
Krystaly a polodrahokamy se v mnohých kulturách od dávných dob používaly k uzdravování a posilování těla i duše. I v dnešní době mnoho lidí věří na je... číst celé
Jak pečovat o šperky
26.10.2019
Jak pečovat o šperky
Aby vám vydrželi naše šperky co nejdéle, máme pro vás několik tipů, jak se o ně starat. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Vaše osobní údaje neposkytujeme třetím osobám. Můžete se kdykoli odhlásit.

DOPRAVA ZDARMA OD 1000,- Kč!

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas obchodu Jewellis.cz, jehož provozovatelem je Lucie Havránková, se sídlem Tachovská 67/1385, 323 00 Plzeň - Bolevec, identifikační číslo: 87993872, zapsaná v živnostenském rejstříku Magistrátu města Plzně (dále jen „Jewellis“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Novinka od Swarovski pro jaro/léto 2021
27.06.2020
Novinka od Swarovski pro jaro/léto 2021
Objevte kouzlo nových jemně třpytivých pastelových odstínů voskových perel - Iridescent Dreamy Rose a Iridescent Dreamy Blue. číst celé
Léčebné účinky drahých kamenů. Jak si vybrat ten správný?
10.11.2019
Léčebné účinky drahých kamenů. Jak si vybrat ten správný?
Krystaly a polodrahokamy se v mnohých kulturách od dávných dob používaly k uzdravování a posilování těla i duše. I v dnešní době mnoho lidí věří na je... číst celé
Jak pečovat o šperky
26.10.2019
Jak pečovat o šperky
Aby vám vydrželi naše šperky co nejdéle, máme pro vás několik tipů, jak se o ně starat. číst celé
Krystaly podle měsíce narození
25.10.2019
Krystaly podle měsíce narození
Kameny, které jsou spojené s měsícem vašeho narození, jsou v poslední době velice oblíbené. Určitě vás ale potěší, že pokud si chcete vytvořit osobitý... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Vaše osobní údaje neposkytujeme třetím osobám. Můžete se kdykoli odhlásit.
Jsme registrovaní na puncovním úřadě.

      

Kontakty
Zákaznická podpora
pište na objednavky@jewellis.cz
© 2020 Jewellis.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.