Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-15:30 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Vaše osobní údaje neposkytujeme třetím osobám. Můžete se kdykoli odhlásit.

DOPRAVA ZDARMA OD 1000,- Kč!

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas obchodu Jewellis.cz, jehož provozovatelem je Lucie Havránková, se sídlem Tachovská 67/1385, 323 00 Plzeň - Bolevec, identifikační číslo: 87993872, zapsaná v živnostenském rejstříku Magistrátu města Plzně (dále jen „Jewellis“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel, který pro Jewellis zajišťují technický provoz určité služby, či provozovatelé technologií, které Jewellis pro tyto služby využívá (typicky programátorské či jiné podpůrné technické služby, serverové služby, rozesílání e-mailů, služby související s měřením návštěvnosti našich stránek a přizpůsobování jejich obsahu preferencím uživatelů);
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nově! Dárkové poukazy - tištěné i elektronické...
14.12.2020
Nově! Dárkové poukazy - tištěné i elektronické...
NOVINKA! Věnujte dárkový poukaz k narozeninám či Vánocům a potěšte své blízké. číst celé
Novinka od Swarovski pro jaro/léto 2021
27.06.2020
Novinka od Swarovski pro jaro/léto 2021
Objevte kouzlo nových jemně třpytivých pastelových odstínů voskových perel - Iridescent Dreamy Rose a Iridescent Dreamy Blue. číst celé
Léčebné účinky drahých kamenů. Jak si vybrat ten správný?
10.11.2019
Léčebné účinky drahých kamenů. Jak si vybrat ten správný?
Krystaly a polodrahokamy se v mnohých kulturách od dávných dob používaly k uzdravování a posilování těla i duše. I v dnešní době mnoho lidí věří na je... číst celé
Jak pečovat o šperky
26.10.2019
Jak pečovat o šperky
Aby vám vydrželi naše šperky co nejdéle, máme pro vás několik tipů, jak se o ně starat. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Vaše osobní údaje neposkytujeme třetím osobám. Můžete se kdykoli odhlásit.
Jsme registrovaní na puncovním úřadě.

       https://im9.cz/cb/78583-3.png

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 9-15:30 hod.)
© 2020 Jewellis.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.